torsdag 22 november 2007

Träningsväskan

Inspirerad av Puma har jag tagit ett kort med telefonen och det blev på min träningsväska. Just nu är jag inne i en ryggsäcksperiod!

2 kommentarer:

  1. Titta vad bra det går att mms:a! :-) Är det ett SAS Eurobonuskort som hänger på? Ser nästan så ut. Apropå flyg så får ni ha en underbar resa!!!! Vi hörs igen när ni är hemma. Solbruna och... ja, pigga eller trötta eller vad man nu blir på barnsemester. :-)

    SvaraRadera
  2. Hehe, Min rygga börjar blir riktigt sliten. Tror det är dax med en ny. Jag har inte klurat ut hur jag ska få mob.bilder från tel till datorn dock.

    Du frågade om lätt och tung styrketräning. Det är nog ganska vanligt att dela upp i lättare och tyngre perioder. Hur vanligt det är att köra både lätt och tungt samma vecka vet jag dock inte ;-)
    Egentligen var tanken att jag bara skulle köra tungt men eftersom jag tycker det känns så tråkigt att gå på gymmet för att bara köra kondition vissa så slängde jag med lite lätt styrka. Vid lätt/medellätt kör jag 12-15 reps x3. (klarar jag köra mer än 15 så höjer jag vikten eller kör tills musklen tar slut)Vid tung styrka så inleder jag alltid med ca 10 reps medeltungt för att värma upp. Sedan kör jag så tungt att jag bara orkar 5-8 reps x 3 (ibland bara 2 set)

    Hur kör du?

    SvaraRadera