lördag 10 maj 2008

Trist blogg

Jag har länge känt att min blogg inte är särskilt spännande. Från början var den tänkt som träningsdagbok, enbart, men när jag läste andras träningsbloggar fick jag lust att skriva lite mer än bara sträckor och tider. Men nu duger den inte ens som träningsdagbok.

Nästa onsdag ska jag till en ortoped, specialiserad på idrottsskador. Det känns som ganska liten chans att foten är helt bra så att jag kan avboka tiden. Just nu gör det inte direkt ont men på vägen från jobbet igår ömmade det, som vanligt.

Jag borde kunna styrketräna istället eller sitta i roddmaskinen, för det funkar bra. Men jag har ingen lust. Dessutom har vi uppgradering på jobbet nästa helg (jippi, jag får jobba istället för att springa Göteborgsvarvet, vilken tur jag har....) så det är rätt mycket att göra på jobbet. Träningen har helt enkelt rasat ner i prioritet.

För er som har möjlighet kan jag rekommendera detta idag:

Tåget går 14.08 från Tekniska Högskolan. För 12 år sedan var jag och min kompis M med som "Den kvinnliga cykeln", utklädda till tamponger. Hade jag en scanner skulle jag visat hur det såg ut.... :-)

1 kommentar: