torsdag 9 juli 2009

Statusrapport


Så här har vi spenderat en stor del av dagarna den senaste veckan. En 3-åring med vattkoppor, en 5-åring som skulle kunna klappa lillasyster oavbrutet och så lillasyster och jag. Barnens far är fotograf.

Eftersom detta är tänkt som en träningsblog bör jag väl nämna läget vad gäller formen. Av de 14,5 kg jag la på mig under graviditeten återstår knappt 9, som jag ska försöka bli av mig hyfsat snabbt. Jag har lunktat runt i området några gånger och det känns bra. Raska promenader får vänta några veckor till. Det jag däremot ska ta tag i är kosten. Vissa dagar blir det lite för mycket mackor och fikabröd, vilket trots allt är lite onödigt. Det är såklart ingen brådska att uppnå toppform, men bra mat gynnar ju både mig och lillasyster.

I övrigt har vi det bra här hemma. Hon äter och sover. På natten blir jag väckt ett par gånger bara så jag känner mig riktigt pigg. Det kunde nog inte varit en bättre start! Jo, vattkopporna hade vi gärna sluppit.

1 kommentar:

  1. ni ser rätt så friska ut iaf! ja förutom vattkopporna och skrubbsåret på knät!! och väldigt söt lilltjej. och stortjej! :)

    /www.traningsgladje.se

    SvaraRadera