tisdag 3 juni 2008

1200 meter intervallträning

På fredag ska Storebror göra sin premiär i tävlingssammanhang. Jag har anmält honom till Lilla Sverigeloppet över 500 meter. Eftersom han gillar att springa så tänkte jag att det skulle vara en kul grej. Igår skulle vi träna och åkte till Tibblevallen direkt efter dagis. Av nån anledning var det låst och för att komma in skulle vi behöva gå rätt långt och eftersom det var knepigt nog att få med oss Lillebror (som mycket hellre tittade på tåg) så planerade vi om.

Vi åkte istället till Enebybergs IP där det också finns en 400 meters-bana. Först var Storebror lätt avvaktande men efter en stund sprang han iväg.


Lillebror följde honom med blicken en stund men övergick senare till att undersöka fotbollsmålen.

Efter några vilopauser kom Storebror tillbaks och tog paus som ägnades åt att stoppa gräs i hålet för hörnflaggan. Medan vi satt och pratade kom en grupp ungdomar som skulle träna och när de passerade oss flög Storebror upp och hängde på ett varv, inklusive sittvila på bortre kortsidan. Som om det inte var nog blev det ett tredje varv efter det direkt efter målgång. Det blir nog inga problem att springa 500 meter på fredag!


Gott med vatten efter ett träningspass!


Inget går upp mot en jättestor pinne!

3 kommentarer:

  1. Så himla söta! Han/de kommer bli värsta friidrottarna ju :D

    SvaraRadera
  2. Kul!
    Vi hade oxå tänkt att åka dit. Vi kanske kan göra ngt gemensamt av det???

    SvaraRadera
  3. IH vad gulliga!!! kul! Kram S

    SvaraRadera